17 octombrie 2019

Comentarii

0
 octombrie 17, 2019
 0
Categorie Noutăți

Acum o saptamana si un pic s-a desfasurat Adventure Airsoft Contest 2019.In acest an am schimbat tipul competitiei si se pare ca a fost de bun augur, curiozitatea impingand mai multe echipe sa-si doreasca sa participe la concursul pe echipe Pyramide Tournament. Alaturi de concursul de piramida s-au desfasurat si deja traditionalele competitii de individual, Airsoft Ultimate Contest, si concursul pentru amatori.

Concursul pentru amatori a fost castigat de catre Daramus Vasile cu 37 de puncte. Competitia a fost acerba, ocupantii locurilor 2 si 3 fiind la o diferenta de 2 si respectiv 4 punte.

Podiumul concursului individual Ultimate Contest – Alba Iulia 2019 a fost:
Locul 1 – Moise Cristian – Umbrella Division – Resița
Locul 2 – Bujoreanu Dragos – Nemuritorii – Cluj-Napoca
Locul 3 – Barbu Iulian – Airsoft Club Constanța

De departe cea mai incinsa competitie dintre cele 3 a fost piramida. Dupa doua zile pline de meciuri clasamentul la varf s-a desavarsit astfel:
Locul 1 : Nemuritorii – Cluj-Napoca
Locul 2 : ACS Beattlefield – Bistrita
Locul 3 : CAM – Cluj- Napoca

Ne dorim ca acesta competitie sa devina una de traditie avand in vedere feedback-ul primit din partea concurentilor si pentru aceasta dorim sa multumim tuturor colaboratorilor si sponsorilor ce ne-au fost alaturi, fara contributia lor fiind imposibila organizarea competitiilor de profil. In acelasi timp dorim sa multumim tuturor celor prezenti pentru fair-play-ul de care au dat dovada pe toata perioada de desfasurare a competitiilor si speram sa ne vedem in continuare la cat mai multe asemenea.

Pentru a va fi mai usor de identificat partea foto va rugam sa gasiti mai jos linkurile catre albume.

https://photos.google.com/u/1/share/AF1QipOfZRy_UjKOnLkrWHwJN6X90RwyY__I8pOK8iNr1tceZDShbZLO-Jyc9bi5KVxKOA?key=ZzItQkdpeE1ETUozWVU3VlVyc3hTTWNNLVo0cm1B
https://photos.google.com/u/1/share/AF1QipMr3ea1L2XTAiIOfV9iIT1Do07_6Py7UFdDU6aK1RuPyvZIymoqAEUxV0fzQbMpBA?key=bVpCVklHMjBZMDlna2hCVlZmZ3Foal9wR196X1FB
https://photos.google.com/u/1/album/AF1QipMy9B5O2s-_RP80QgT-vfj0yqW2NMCxEO2Rvl5E
https://photos.app.goo.gl/YQAoU2vBFNMBNJY59

Team Super Daddys

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.